Актьорът и певец Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в София

...
Актьорът и певец Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в София
Коментари Харесай

Митака от София ден и нощ : За певец не ставам, ще пробвам като мафиот

Актьорът и артист Кристиан Кирилов , чиято звезда изгря в " София денонощно ", ще се превъплъти в нова и надалеч по-впечатляваща роля - тази на мафиот, разбра HotArena .

Екранният Митко е получил много апетитно предложение от турска продукция , която прилича родната кримка " Под прикритие ". Повторно на дребния екран ще изгрее неговият сътрудник и другар Адриан Зурков. Този път привлекателният мачо ще бъде боксьор, разгласи самият той в Инстаграм. 

Кристиан към момента не е удостоверил на 100% присъединяване си в сериала, защото урежда периоди за други задължения у нас. Положителният му отговор се чака, защото е почнал да учи език. " Филмът ще е сходен на нашия, към момента се договаряме. Ако се съглася, ще играя съветски мафиот, сюжетът е впечатляващ. Научих се да приказвам на турски ", издаде Кирилов по-рано пред Телеграф .

Смята, че ще се оправи добре с ролята, тъй като има подобаваща физика - висок и солиден е, също така огромна част от тялото му е покрита с татуировки но неприятно момче. Той към този момент се опита да пробие като артист, само че с пеенето не му се получи. Затова в този момент ще опитва в ново занятие. 

В същото време Адриан, момчето, което за малко време се трансформира във любимец на родните хубавици, изненада почитателите си с новината, че напълно скоро ще бъде осъществен кино план с негово присъединяване. 

В Инстаграм рояк разгласява малко видео и фрагменти от снимачната площадка. " Можете ли да познаете моята роля ", пита екранният Марио. Вероятно става въпрос за българска продукция. Зурков е сниман да тренира в залата на Пулев. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР