Актьорът и панелист на Гала - Дарин Ангелов вече не

...
Актьорът и панелист на Гала - Дарин Ангелов вече не
Коментари Харесай

Дарин Ангелов на ръба на лудостта: Жена му го заряза, а сега и това... (актьорът е в шок)

Актьорът и панелист на Гала - Дарин Ангелов към този момент не знае на кой свят е. Припомняме, че той от дълго време е с разрушено сърце поради развода с жена си Антония Русева, която обожаваше, само че която го заряза като мръсно коте поради различен мъж.

Дарин опита всичко, с цел да я спре, да й потвърди, че я обича повече от себе си, само че не - онази пощуряла от пристрастеност по любовника си и му би шута. Ангелов призна на няколко пъти, че се е отдал напълно на работата си и се надява тя да го извади от дупката, тъй като без нея ще полудее. Е, не щеш ли през днешния ден има и различен мотив да го направи и самият той признава, че към този момент не знае в какъв свят живее...

Новият потрес на Дарин Ангелов е обвързван със обществените мрежи и това, в което са се трансформирали хората. Знаем, че той е доста непосредствен със своя брат, който му е освен кръвна връзка, само че и най-хубав другар и душеприказчик.

Дарин описа по какъв начин неотдавна били дружно с брат си и си говорели на значими и значими тематики, за любовта, за живота и прочие, когато хоп... внезапно брат му получил известие в Месинджър. Не очаквал такова и несъмнено, го отворили да прочетат.

Каква била реакцията им, едвам не се гътнали, когато видели, че това е фотография, а на фотографията има ясно демонстриран и щракнат в непосредствен проект мъжки... бастун. Съвсем без покритие от горната страна, обаче, чистак в натура.

" Вече съм се отчаял. Какво е това нещо, какво се случва с хората?! ", слисан е Дарин Ангелов.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР