Актьорът и комик Броуди Стивънс е открит мъртъв в Лос

...
Актьорът и комик Броуди Стивънс е открит мъртъв в Лос
Коментари Харесай

Намериха обесен актьор от Последният ергенски запой

Актьорът и комедиант Броуди Стивънс е открит мъртъв в Лос Анджелис, написа " Метро ". Звездата от филмите Hangover и Due Date наподобява се е самоубил в петък на 48-годишна възраст, а локалните органи на реда обявиха, че евентуалната причина за гибелта е обесване, оповестява " БулНюз ".

``
реклама

Тялото на Броуди бе открито в петък вечерта, а медиите оповестяват, че полицията към момента води диалози със фамилията му.Броуди, който играеше полицейски чиновник в една от сериите на " Последният ергенски запой ", беше известен водещ и комедиант в най-известните клубове на Западния бряг на Съединени американски щати. Неговият сътрудник даде изказване пред медиите: " Броуди беше глас на ентусиазъм, другар на доста хора в общността на комиците, той промени креативните си граници и пристрастеността му към работата и любовта към бейзбола бяха заразителни. Много хора го обичаха и ще липсва на мнозина. "

Известно е, че Броуди е страдал от меланхолия и психологични проблеми, а той и Зак Галифанакис са продуцирали филм за битката му с биполярното разстройство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 vasil66 (преди 1 секунда) Рейтинг: 916 | Одобрение: 396 Прекалил е с бялото. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР