Актьорът и голям фен на Левски - Кирил Ефремов -

...
Актьорът и голям фен на Левски - Кирил Ефремов -
Коментари Харесай

Кирил Ефремов: Сега Левски играе в пъти по-добре, отколкото при Мъри

Актьорът и огромен почитател на Левски - Кирил Ефремов - показа пред " Мач Телеграф " усещанията си от равенството 1:1 на " сините " с Айнтрахт в София и разкри упованията си за реванша в Германия този четвъртък.

" Айнтрахт са сериозен тим. Важното е, че Левски игра със самочувствие и централизация. Въпреки нелепия гол от наша неточност, не паднахме духом и стояхме добре. Мисля, че " сините " играят в пъти по-добре, в сравнение с при Станимир Стоилов. Някои футболисти не можем да ги познаем. Уелтън, Асен Митков, Ел Джемили и други Явно има добра атмосфера, което е най-важното. Това ме радва ", стартира той.

" В четвъртък вечер стана прекрасен празник. Стадионът беше цялостен. Какво желаеме повече от този тим? Ще влязат пари и в касата, в случай че попаднем в групите. Дай Боже, Левски да в профил Айнтрахт. Да не забравяме, че този тим подвигна Лига Европа преди година. Може да не са в оптимална форма и да са подценили нещата, само че това си е техен проблем. Виждаме единствено какви играчи имат. Дано Коло Муани да го продадат преди реванша, само че ще забележим ", продължи артистът.

" Искам да стане прекрасен мач в Германия. Отборът да играе добре и да е със самочувствие. В последна сметка всичко може да се случи. Реално мачът в София по този начин се разви, че пропускът на Роналдо, в случай че беше във вратата - можеше да победим. Голът на Фадига беше неповторим. Такъв удар влиза един път от 100 опита. Напомни ми на този на Кайзера отпреди 30 години ", съобщи Ефремов.

" Ние не можахме да забележим по какъв начин Айнтрахт държи топката. Процентово я притежавахме повече. Дано да бъде по този начин и в Германия. Там ще ни атакуват от първата минута. В София имах възприятието, че Айнтрахт играха на несъмнено. Това не значи, че би трябвало да подценяваме нашата игра, която беше на доста високо равнище. Ако продължим по този начин, си мисля, че в България няма тим, който да се опълчи на Левски. С малко повече късмет и добра игра може да отстраним германците. Много е значимо по какъв начин ще тръгне мачът там. Ако вкараме ранен гол, може да ни даде голямо преимущество. Стискам палци на момчетата ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР