Актьорът и голям фен на Левски Кирил Ефремов коментира пред

...
Актьорът и голям фен на Левски Кирил Ефремов коментира пред
Коментари Харесай

Актьор скочи на Левски за отменените контроли: Ние професионален клуб ли сме? Да идват да се подготвят в Боровец...

Актьорът и огромен почитател на Левски Кирил Ефремов разяснява пред вестник " Мач Телеграф " решението на управлението да откаже контролите със Спартак (Москва) и Урал.

Разбира се, той стори това с голяма доза подигравка. Според Ефремов е нужно шефовете и почитателите да излязат и да обяснят с какво " сините " ще оказват помощ на Русия, в случай че имаше такива мачове, а в този момент по какъв начин ще я спрат, откакто дуелите бяха отказани.

" Тя, политиката, е на всички места, само че не трябва по този метод да се работи. Искам почитателите да ми обяснят по какъв метод се оказва помощ на агресора, в случай че се играе със Спартак Москва и Урал?! И също така - по какъв метод се пречи на агресорите, в случай че не се играе с тези тимове?! И управлението също да го изясни. Ако това е добре за клуба, апелирам, няма никакъв проблем и нямам нищо срещу. Сега ще играем два пъти с Рига и се търси още един съперник.
 Бивш необут на Спартак (Москва) за анулираната контрола с Левски: Българите са професионални предатели
Бивш необут на Спартак (Москва) за анулираната контрола с Левски: Българите са професионални предатели

" Това е народ, който непрекъснато предава Русия. Във всички войни са срещу нас "

Да се съберат почитателите, да създадат един тим и да играят те против Левски. Важното е да не се оказва помощ на агресора, очевидно като се излезе против някой съветски тим - се оказва помощ. Аз не мога да схвана какво вършат управлението и тимът в Дубай в случай, че там е цялостно с съветски отбори. И те отиват там и оказват помощ на агресора?! Абе, апелирам ви се, какво е това нещо?! ", недоумява Ефремов. Той направи и забавно съпоставяне.

" В Australian Open за какво играят и Даниил Медведев и Андрей Рубльов? Те са руснаци... Себастиан Корда оказа помощ на агресора като се изправи против Медведев и го в профил ", съобщи той. " Да си идват тук. И в Боровец да си създадат една подготовка, с цел да не се оказва помощ на агресора. Как аджаба отиваме при съветските тимове?! Така не се ли оказва помощ, да му се невидяло, на агресорите ", смее се той.

" Как и за какво управлението въобще си е разрешило да прави контроли с такива отбори? Кой му е разрешил въобще?! Така ще разстроят почитателите, а апелирам ви се! Как по този начин не са питали почитателите, какво е това нещо? Без да питаме почитателите ние си вършим каквото желаеме... А в този момент съществено - не мога да схвана ние професионален клуб ли сме! ", продължи с усмивка Ефремов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР