Актьорът и голям фен на Левски - Камен Воденичаров, сподели

...
Актьорът и голям фен на Левски - Камен Воденичаров, сподели
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: Мястото на Левски е в Европа

Актьорът и огромен почитател на Левски - Камен Воденичаров, показа пред в. " Мач Телеграф " по какъв начин е видял този сезон. Той не скри и своите желания за нов треньор.

" Радвам се, че Левски ще играе в Европа. Не съм се съмнявал, че това ще се случи. Хубаво е, че в този момент ще се опитаме да играем в Лига на конференциите. Това е един доста приветлив шампионати, макар че е най-малкият.
 Мишо Вълчев: Левски към този момент трябваше да има нов треньор
Мишо Вълчев: Левски към този момент трябваше да има нов треньор

Забавянето се отразява зле

Финалът сред Фиорентина и Уест Хем беше доста прекрасен. Европа е мястото на Левски. Хубаво е да играеш на всяко равнище. Колкото до сезонът, мисля че в случай че бяхме взели повече точки в тези 11 мача, които нямахме победа, можехме да се борим и за освен това. В последна сметка - би трябвало да сме удовлетворени от това, което се случва, тъй като изживяхме, а и продължаваме да изживяваме доста компликации.

Трябва да се радваме на момчетата, даже и да не сме на първото място. Това е развой и би трябвало да се надяваме, че отсега нататък ще се случи ", разяснява Воденичаров.

" Аз се веселя на Елин Топузаков и това, което той съумя да реализира. Той пое Левски в доста тежък миг, когато беше доста прохладно. Онзи миг трябваше да се спести на левскарската общественост, съгласно мен ", споделя още артистът, който е твърдо за това Топчо да остане.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР