Актьорът и червенокосата красавица изглеждат супер влюбени. Звездата от ситкома

...
Актьорът и червенокосата красавица изглеждат супер влюбени. Звездата от ситкома
Коментари Харесай

Ето я новата на Филип Аврамов

Актьорът и червенокосата хубавица наподобяват супер влюбени. Звездата от ситкома " Домашен арест " и къдравата госпожица се настаняват преди премиерата на по пиво. Фицата глези своята обичана. Обичаният артист като същински джентълмен сипва безалкохолно в чашата на новата си възлюбена. Следва наздравица и продължение на диалога, който водят. Усмивката не слиза от лицата и на двамата.

От очите на Аврамов си проличава, че той е вдлъбнат крепко по червенокосата красавица. Фицата я гледа супер влюбено и не отделя взор от красивите очи на новата си обичана. Двамата се залюбват преди време, само че чак в този момент за пръв път се появяват дружно на обществено събитие. Мадамата до Фицата се споделя Христина. Гаджето на Аврамов е съавторката на сюжета на комедийния му театър.
Реклама
Екранният Коце от " Домашен арест " се разведе със брачната половинка си Милена Спиридонова преди към 5 година Малко по-късно артистът стана татко за повторно. Певицата Севинч подари звездата с щерка. Преди месеци Фицата се раздели и със Севинч. Актьорът е безапелационен, че е съумял да резервира с нея другарски връзки. Че Филип Аврамов е доста любвеобилен, разкри и Валери Йорданов. Фицата даже е кръстник на режисьора на кино лентата " Кецове ".

" Филип е все влюбен и по-късно изоставен - пошегува се Йорданов на тил на Фицата. - Още при първата ни среща с него той беше зарязан от едно момиче. И все си е по този начин ", добави артистът. Йорданов върна лентата обратно и по какъв начин са се срещнали с Фицата. Приятелството на двамата датира от 20 години. " За три дни изпихме стипендията, която вземах от НАТФИЗ. Преминали сме през какво ли не ", спомня си русият актьор.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР