Актьорът и блогър Стефан Попов - Чефо, който стана известен

...
Актьорът и блогър Стефан Попов - Чефо, който стана известен
Коментари Харесай

Чефо от „Сървайвър” обиди цяла нация по БТВ

Актьорът и блогър Стефан Попов - Чефо, който стана прочут за необятната аудитория от последния сезон на „ Сървайвър ”, направи безогледно изявление по адрес на тайландците. Той ги назова „ глупавички ” и съобщи, че връзката с тях е съвсем невъзможна, в случай че не приказваш езика им при гостуването си в „ Преди обед “ по bTV.

По време на пътешестване в Тайланд, от което другояче Чефо останал удивен, той имал проблем с прищипан нерв на гърба.

„ Масажите изобщо не помогнаха и знаете ли за какво? Защото тайландците имат доста необичайно отношение към хората, които не приказват тайландски. Изключително мъчно е разбирането, аз позволявам даже да са малко глупавички - не желая да обидя никого, те са ужасно лъчезарни, само че те не схващат от дума. Ти му посочваш, къде имаш пристрипан нерв, вадиш гугъл транслейт от британски на тайландски... Той го гледа две минути и почва да ти масажира крайници! ”, това сподели блогърът.

Водещият на „ Преди обед ” Петър Дочев не устоя и разяснява, че преди малко „ сървавърът ” е обидил цяла нация. Деси Стоянова пък побърза да смени акцента на диалога, преди Чефо да е споделил нещо още по-обидно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР