Актьорът Хопууд ДюПри напусна Холивуд, за да се посвети на

...
Актьорът Хопууд ДюПри напусна Холивуд, за да се посвети на
Коментари Харесай

Модерни времена: Актьорът, който напусна Холивуд, за да стане ютубър

Актьорът Хопууд ДюПри напусна Холивуд, с цел да се посвети на наследствения си палат в Англия, заяви Агенция Франс Прес. Имението от XV век с 60 стаи се нуждае от ремонт и американският артист оставя Калифорния, с цел да се засели покрай Манчестър.

През 2013 година ДюПри сърфира в интернет, когато вижда остаряла фотография на имението, за което му е разказвал дядо му. Името на замъка е Хопууд Хол. Именно родовото имение е източникът на странното име на артиста, което се предава от потомство на потомство.

В началото ДюПри отива в Англия от любознание. Когато отваря вратата, част от покрива пада. „ Казаха ми, че в случай че не се направи нещо в идващите 5-10 години, имението ще рухне “, споделя артистът.

Виж още: И речникът на „ Оксфорд “ разгласи своята Дума на годината



Това е историята на доста аристократични домове, чиято поддръжка е прекомерно скъпа и по тази причина биват изоставени в продължение на десетилетия.

От пет години Хопууд ДюПри се пробва да ремонтира Хопууд Хол благодарение на съседите си, само че към момента е надалеч от финала. Актьорът разказва с доста комизъм дейностите по възобновяване на замъка в книга. „ Както се вижда, има още доста работа “, споделя 52-годишният артист.

Виж още: 5-те неща, които да НЕ правиш тази Коледа! От разногласията със фамилията до преяждането

ДюПри има собствен канал в YouTube, където споделя неумението си самичък да бъде домакински занаятчия. „ Опитах се да се науча, само че това не е моята мощ. По-голямата част от ремонта извозвам зад компютъра “, споделя артистът. Цената на ремонта би трябвало да бъде към 10 млн. английски лири. В плана вземат участие държавната организация „ Историческа Англия “ и общинските управляващи на Рочдейл.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР