Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите от ДАНС

...
Актьорът Горан Иванов, известен като един от полицаите от ДАНС
Коментари Харесай

Актьор от Братя стана татко

Актьорът Горан Иванов, прочут като един от служителите на реда от ДАНС в сериала " Братя “, стана татко на момиченце за първи път, научи Sofia24.bg . Той заяви новината в персоналния си профил във Фейсбук, като разгласява и фотография. Ето какво написа Горан Иванов: " Щастлив съм да ви споделя, че през днешния ден на 12.07.2023 година в 01:11 ч. се роди нашата прелестна щерка Яна Горанова Иванова. Яна и любящата ѝ майка Инна са в положително здраве.

Гледах с очите си по какъв начин детето ни се ражда и мога да ви уверя, че няма по-невероятно и разтърсващо чувство от това! Буря от страсти, които отприщват сълзи от благополучие и удивление към природата и силата на майката.

Сърдечни благодарности на доктор Павлина Арабаджикова, която следеше цялата бременност, на доктор Красина Личева, акушер-гинеколог Елеонора Русева, както и на целия екип на МБАЛ,,Надежда’’, които помогнаха на Яна да се появи на бял свят ". 

Припомняме, че Горан Иванов предложи брак на обичаната си Инна Тодорова в края на предходната година. Предложението бе направено в Швейцария.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР