Актьорът Филип Буков е един от най-желаните ергени у нас,

...
Актьорът Филип Буков е един от най-желаните ергени у нас,
Коментари Харесай

Филип Буков разкри подробности за жената до него


Актьорът Филип Буков е един от най-желаните ергени у нас, а в последно време му приписват много любовни случки. Първо му приписаха секс спекулация с колежката му Диляна Попова, по-късно с певицата Виктория Георгиева, а на последното светско събитие бе видян в компанията на гримьорка. 

Коя от тях е гаджето на звездата от " Откраднат живот " и " Татковци "?! Може би напълно друга?! Той приказва намерено пред наш кореспондент за момичето, което неотдавна му е завъртяла главата и изясни за какво я крие. 

Филип Буков изрично отхвърли слуховете, че с Виктория Георгиева са новата световна двойка. " С Виктория ни свързва професионален ангажимент. Снимахме два видеоклипа на нейни нови песни. Ние сме супер положителни другари. Запознахме се лятото, сприятелихме се, доста постоянно вървя във Варна и се виждахме там и по този начин пристигна концепцията да се фотографирам в неин видеоклип ", изяснява той близостта си с певицата. 

Същото е ситуацията и с Диляна Попова, с която снимали филм. " Напоследък се изучавам нашата специалност да я мисля в кратковременен проект. Обикновено дълготрайните проекти не се случват. Предстои да излезе един филм, който снимах с Диляна Попова и Тита. Снимките ни с Диляна Попова от плажа са чисто професионални, няма нищо персонално в тях. ", изясни още той.  

Все отново е привързан неотдавна. " Имам другарка неотдавна. Имаме вест. Тя е срамежлива, не желае да става притежание на необятната общност и я укривам ловко ", съобщи той и изрично отхвърли тя да е момичето, с който го бяха снимали на премиите VIP AWRADS. 

На светските награди той получи наградата за " Актьор на годината ".  По този мотив каза; " Внезапно разбрах за тази премия. Радвам се, че някой ме е харесал и оценил. Това значи, че ходя в вярната посока и да не преставам да се трудя все по-усърдно. Четка ти егото, само че би трябвало да стоиш крепко стъпил на земята ", написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР