Актьорът Долф Лундгрен, станал звезда с ролите си във филмите

...
Актьорът Долф Лундгрен, станал звезда с ролите си във филмите
Коментари Харесай

Долф Лундгрен се ожени за 40 години по-млада

Актьорът Долф Лундгрен, станал звезда с функциите си във филмите „ Роки IV ” от 1985 година и „ Крийд II ” от 2018 година наподобява се е оженил за персоналната си треньорка Ема Крокдал. Тя е доста по-млада от него – с цели 4 десетилетия. 65-годишният рус юнак бе забелян на отмора на гръцкия остров Миконос, придружаван от двете си дъщери – 27-годишната Ида и 21-годишната Грета, както и гаджето му – 25-годишната Крокдал.

 

По време на първокласната им почивка една от щерките на Лундгрен показа в обществените мрежи акценти от това, което наподобява като интимно празненство в чест на годежа на татко й и Крокдал. Прави усещане, че на един от фотосите, Долф и треньорката му, са с брачни халки.

 

Щастливата двойка, и двамата облечени в бяло е с необятни усмивки, а Лундгрен държи пура в устата си, сочейки към Крокдал, до момента в който тя го гледа влюбено. Малко по-късно артистът удостовери слуховете и персонално разгласява фотос, на който е с грациозен костюм на хотелската тераса с половинката си и двамата отпиват шампанско.

Инфо: Уикенд

Тагове: Долф Лундгрен актьор сватба Ема Крокдал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР