Актьорът Джонатан Мейджърс е бил арестуван в събота в Ню

...
Актьорът Джонатан Мейджърс е бил арестуван в събота в Ню
Коментари Харесай

Задържаха известен актьор за нападение над млада жена

Актьорът Джонатан Мейджърс е бил задържан в събота в Ню Йорк по обвиняване в душене, нахлуване и тормоз, оповестиха управляващите, представени от АП.

Полицията в Ню Йорк заяви, че Мейджърс, звезда от излезлите неотдавна филми " Крийд III " и " Ант-мен и Осата: Квантомания ", е взел участие в домакински спор с 30-годишна жена. Около 11 ч. полицията се е отзовала на позвъняване на незабавен номер 911 в апартамент в манхатънския квартал Челси. " Жертвата осведоми полицията, че е била нападната ", се споделя в изказване на представител на нюйоркската полиция. " Служителите са задържали 33-годишния мъж без произшествия. Жертвата е получила леки пострадвания по главата и врата и е откарана в болница в региона в устойчиво положение ", добави служителят на реда.

От събота вечерта Мейджърс към този момент не е в полицейския арест, удостовери представителят на нюйоркската полиция пред Асошиейтед прес. Представител на Мейджърс отхвърля да е осъществено каквото и да било нарушаване от страна на артиста. " Той не е сторил нищо неправилно ", съобщи представителят в имейл до АП в събота. " Очакваме с неспокойствие да почистим името му и да изясним това ", написа в известието.

Мейджърс е една от най-бързо изгряващите звезди в Холивуд, написа Българска телеграфна агенция. След като проби през 2019 година в " Последният негър в Сан Франциско ", той се снима в " Петима от една кръв " ( " Da 5 Bloods " ), " Бандата Нейт " ( " The Harder They Fall " ) и миналогодишния " Devotion ". Той взе участие и в неотдавна показания на фестивала " Сънданс " " Списание " Дриймс " ( " Magazine Dreams " ), който ще излезе на екран през декември.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР