Актьорът Джейсън Уоткинс е много познато лице на нашите екрани,

...
Актьорът Джейсън Уоткинс е много познато лице на нашите екрани,
Коментари Харесай

Животът на Джейсън Уоткинс извън екрана – подкрепяща съпруга и трагична смърт на дъщеря от `тихия убиец`

Актьорът Джейсън Уоткинс е доста познато лице на нашите екрани, откакто се е появявал в EastEnders, Бриджит Джоунс, Nativity!, The Загубена чест на Кристофър Джефрис и Макдоналд и Додс. А в този момент 61-годишната звезда, притежател на BAFTA, управлява актьорския състав в новата драма на Channel 5, Coma, в която той играе фамилен мъж Саймън.

Далеч от камерите, Джейсън е фамилен човек и горделив татко - само че той опустошително загуби двегодишната си щерка от нечовечен спокоен палач. Джейсън споделя най-големите си момчета Фреди и Пип с първата си брачна половинка, актрисата Каролайн Хардинг. Каролайн в този момент е омъжена за артиста от Coronation Street Крис Гаскойн, до момента в който Джейсън продължи с бижута и фешън дизайнер Клара Франсис.

Двойката, която се ожени през 2014 година, посрещна три деца дружно, дъщерите Беси и Мод и наследник Гилбърт. През 2011 година те оповестиха, че трагично са изгубили двегодишната Мод от сепсис. През годините двойката приказва искрено за скръбта си и направи документален филм на ITV, Jason & Clara: In...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР