Актьорът Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, обвинена в недопустимо

...
Актьорът Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, обвинена в недопустимо
Коментари Харесай

Обвиниха и Джеймс Франко в непристойно поведение

Актьорът Джеймс Франко е следващата холивудска звезда, упрекната в неприемливо полово държание от пет дами, в това число студентки в неговото учебно заведение по актьорско майсторство, предават американските медии. 

Четири от дамите са някогашни студентки на артиста и режисьор, а петата е била обучавана от него и твърди, че той е бил нейн наставник. Всички те насочат обвиняванията си в публикация в LA Times. 

Обвиненията се популяризират след оповестени други изказвания против Франко в обществените мрежи, откакто той завоюва наградата за най-хубав артист на премиите Златен глобус в неделя. 

Сара Тайдър-Каплан разказва в публикацията в LA Times, че по време на фотосите на гола сцена той махнал силиконовите протектори от слабините й. Други две от дамите разказват по какъв начин той избухнал, когато отказали да се съблекат голи. Вайълет Пейли пък се оплаква, че до момента в който са имали връзка, Франко я принудил да прави орален секс в автомобил.

В телевизионното предаване на Сет Майерс актьорът съобщи, че Пейли и Тайдър-Каплан не са точни в описанията, но призна, че дамите имат право да дадат своята позиция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР