Актьорът Джерард Бътлър се зае да опознае и други кътчета

...
Актьорът Джерард Бътлър се зае да опознае и други кътчета
Коментари Харесай

Шок! Не Е За Вярване Какво Направи Джерард Бътлър В Пловдив

Актьорът Джерард Бътлър се зае да опознае и други кътчета от България, след София. Холивудската звезда си подари пролетна разходка из основната улица на Пловдив, а по-късно не пропусна да похапне и в Капана.

В чудесно разположение на духа и в компанията на свои другари, звездата подхванал туристическа обиколка на локалните забележителности. Към обяд компанията не пропуснала опция да се поглези със студена бира в дома на занаятчийската бира.

След това отседнал в локален ресторант, където похапнал щедро лаврак и скариди, сьомга, агнешко, свински ребра, салата и брускети. За десерт артистът си поръчал мелба, а също така не пропуснал да се изяви и като барабанист в ресторанта, където похапвал.

И от двете заведения, които посетил, споделят, че Бътлър бил извънредно общителен, приел да се снима с личния състав и не показал никакви прищявки, написа „ Телеграф ”. Джерад Бътлър е у нас за фотосите на третия епизод на екшън поредицата „ Код Олимп, като още веднъж влиза в ролята на Майкъл Банинг.

В лентата му партнират Ник Нолти, Джейда Пинкет Смит, Морган Фрийман и други. Актьорът е в България, дружно с кучето си Шушка, което осинови при предходното пътешестване до България.

 djerard-butlur
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР