Актьорът Джак Никълсън се появи на публично място за пръв

...
Актьорът Джак Никълсън се появи на публично място за пръв
Коментари Харесай

Къде изчезна Джак Никълсън през последните 10 години

Актьорът Джак Никълсън се появи на обществено място за пръв път от доста време насам. Звездата от „ Полет над кукувиче гнездо “ и „ Сиянието “ заобикаля обществените прояви, само че от време на време посещава мачове на обичания си баскетболен тим „ Лос Анджелис Лейкърс “. Тази седмица той беше видян на мач на Лейкърс, дружно със сина си.

Снимка: Getty Images

Джак Никълсън е един от най-обичаните артисти в Холивуд. Той е най-често номинираният мъж артист за премията „ Оскар “ с цели 12 номинации, от които има 3 извоювани статуетки. Освен това може да се похвали със 7 награди „ Златен глобус “ и 3 награди на БАФТА.

Последният филм, в който взе участие Джак Никълсън беше сантименталната комедия „ Как да схвана “, която се трансформира в един от най-големите провали в киното и доста от феновете на артиста се надяват, че това няма да остане последната му роля.

Снимка: Getty Images

През последното десетилетие огромният артист не се е снимал в нищо и се е отдал на заслужена отмора , само че някои медии спекулират, че е допустимо изгубването му да е обвързвано със заболяване, поради което Никълсън губи паметта си и не може към този момент да запомня репликите си.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече за Джак Никълсън и какво се случва с него през последните 10 години:
Къде изчезна Джак Никълсън – за какво артистът не се е снимал в нищо към този момент 10 години Придирчивост и заболяване на мозъка са две от аргументите, които може би изясняват отсъствието на огромния артист от екраните
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР