Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен

...
Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен
Коментари Харесай

Рачков призна: С мен се работи трудно!

Актьорът Димитър Рачков призна, че доста постоянно не е удовлетворен от това, което прави и се усеща „ жалко “, в случай че обиди някого. Водещият на „ Забраненото шоу на Рачков “ гостува в Код Спорт Подкаст, където за първи път показа забавни детайлности за работата си зад кулисите и призна, че е мъчно да се работи с него.

„ Много постоянно не съм удовлетворен от това, което върша. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и започвам да проучвам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват “, съобщи артистът в подкаста Код Спорт.

Рачков разкри, че е сериозен към другите, само че се е научил да се извинява. 

„ Критичен съм към себе си, може би съм сериозен и към другите, само че в случай че някой път прекаля – отивам и се оправдавам. Няма значение дали е театрален служащ, осветител... съзнавам грешката, ходя на идващия ден и споделям: „ Съжалявам, през вчерашния ден прекалих “. Адреналинът, който получаваш по време на предаване онлайн, страстта... някак си не мислиш. Възможно е да направиш неточности. После се усещам жалко, в случай че съм обидил някого “, сподели още артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР