Актьорът Димитър Рачков май ще дундурка бебе, пише Ретро“.Според близки

...
Актьорът Димитър Рачков май ще дундурка бебе, пише Ретро“.Според близки
Коментари Харесай

Гаджето на Димитър Рачков, Анита е бременна в третия месец 


Актьорът Димитър Рачков май ще дундурка бебе, написа „ Ретро “.Според близки до звездата и половинката му Анита, от три месеца насам русокоската била бременна и настойчиво криела щастливата вест в загадка. Повод за слуховете, че Рачков чака правоприемник, се удостоверяват и от изгубването на Анита от обществените мрежи. От август насам тя е престанала да разгласява каквито и да е било фотоси в профилите си и е спряла да посещава всемирски събития.

Изпаряването й от интернет пространството е извънредно и прекомерно дълго, поради обстоятелството, че част от приходите си тя изкарва точно снимайки се с разнообразни облекла, които популяризира на своите почитатели в мрежата. Бившата плеймейтка даже не разгласява фрагменти от скорошния празник на Димитър, въпреки празненството да се организира в първокласен хотел в Боровец с 50 посетители. Знойната русокоска през цялата вечер е била до обичания си, само че не е поискала да театралничи пред камерите. Красавицата е почнала да носи необятни и развлечени облекла, които надали са фешън прищявка, а по-скоро трик, с цел да скрие наедряващото си коремче.

Още през предходната година Рачков съобщи в изявление, че двамата с Анита са подготвени за дете и съществено обмислят концепцията за наследници. Актьорът не се тормозил да стане още веднъж татко, въпреки и в преклонна възраст, стига да му било писано.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР