Актьорът Димитър Маринов, който пред дни развя българския флаг на

...
Актьорът Димитър Маринов, който пред дни развя българския флаг на
Коментари Харесай

Димитър Маринов с главна роля в Холивуд

Актьорът Димитър Маринов, който пред дни развя българския байрак на „ Оскарите ” идва в България за премиерата на наградения филм „ Зелената книга ”. Успоредно с него, актьорът ще показа и още една лента със свое присъединяване - филмът „ Среки с Юки ”, научи HotArena.

Посещението му е във връзка почналия през вчерашния ден София филм фест. В „ Зелената книга ” Маринов играеше руснак, а в този момент му е поверена основна роля и в още един холивудски филм „ Следвай ме ”.

Тук той още веднъж е руснак на име Игор, който си партнира с Кийгър Алън. Филмът споделя за известен влогър, който дружно със свои другари взема решение да посети Москва. Интернет звездата обаче е прочут с острия си език и честото прекосяване на границите, написа „ България през днешния ден ”.

В Русия попада на огромни рискове, които схваща, че не може да преодолее. В един миг небивалица и действителност по този начин се преплитат, че видео блогърът не знае дали е излязъл от клопката или към момента е в плен.

Любопитно е, че българският артист е преди всичко в листата на звездите във кино лентата, разгласен от интернет енциклопедията IMDB.

Маринов е един от най-чаканите посетители на София филм фест тази година. Освен, че ще бъде измежду звездите на аления килим у нас, той споделя и вълнението си от триумфа в Холивуд.

За приемането на „ Оскар ”, а и на „ Златен глобус ” той споделя: „ Уникално е чувството и гордостта, че си приключил добре работата си и тази стъпка е оценена. "

Стъпвайки на аления килим в Холивудс подобен филм, желая да заявя на всички свои сътрудници и другари, че светът на изкуството е за всички и има място за всички.

Ако си заслужен, можеш и искаш–пробвай! Няма нищо ужасно. Поне 70% зависи от теб ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР