Актьорът Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа” спасява фенки из

...
Актьорът Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа” спасява фенки из
Коментари Харесай

Дейвид Хаселхоф спасява фенки в София

Актьорът Дейвид Хаселхоф от „ Спасители на плажа” избавя последователки из столицата.

Мускулестият красавец, който през 90-те години разтуптяваше женските сърца с червен бански и огромен буй, дойде в София.

Екранният Мич Бюканън е тук за фотосите на пародийния екшън „ Кунг Фюри”. В лентата Дъ Хоф, както е прякорът на неостаряващия бабанка, ще си партнира с холивудската звезда Майкъл Фасбендър.

Роля в продукцията има и самият Арнолд Шварценегер.

Първия филм от поредицата в действителност е късометражна нискобюджетна продукция, която се трансформира в интернет сензация и огромните студия взеха решение да създадат съществено продължение, написа в. "България през днешния ден ".

В новия епизод на пародийния екшън, служител на реда със свръхестествени сили се бие против великански зли духове, избавя дами и деца, пътува във времето, бяга от динозаври и даже се среща със самия господ Тор. А за похлупак ступва и Адолф Хитлер в кунгфу битка.

Хаселхоф има роля и в оригинала, само че в този момент обликът му е уголемен.

Междувременно Дейвид си уголемява и културния мироглед. Актьорът осъзна незабавно какъв брой е фотогенична София и си пуска разнообразни фотоси от покривите на паметни дестинации в града.

Сред обичаните му места за отдих са „ Александър Невски” и други столични покриви.

Дейвид има огромна почитател база и с цел да ги зарадва, кани феновете си на персонална среща със особено закупен за задачата билет или ВИП пропуск.

„ Аз съм в София, България и работя по „ Кунг Фюри 2”. Нека ви опиша малко повече за ВИП пропуща. Ако сте си купили билет, само че сте го надградили до идващото равнище с ВИП пакет и пропуск, вие имате късмет да се мотаете с Дъ Хоф, да получите подпис от Дъ Хоф, както и независима фотография с мен. Освен това получавате и достъп „ зад кулисите” в звукозаписното студио и други благинки. "

Облечен от глава до пети в черно и разгърден като същински мачо, Дъ Хоф е в страхотна форма. Никой не може да му даде 67 години, а през предишното лято артистът даже се ожени за 28 години по-младата от него манекенка Хейли Робъртс.

Днес той няма нищо общо с оня Дейвид Хаселхоф, който през 2005 година страдаше от алкохолизъм и се излагаше обществено.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР