Актьорът Девин Ратрей, известен с ролята на брата на Маколи

...
Актьорът Девин Ратрей, известен с ролята на брата на Маколи
Коментари Харесай

Разследват актьор от Сам вкъщи за изнасилване

Актьорът Девин Ратрей, прочут с ролята на брата на Маколи Кълкин в " Сам у дома ", е разследван за хипотетично обезчестяване. Си Ен Ен оповестява, че Ратрай, който играе Бъз в класическия филм от 1990 година и неговото продължение, е упрекнат от Лиза Смит, че я е изнасилил през 2017 година

Според Си Ен Ен Смит обществено е обвинила Ратрай, откакто през декември 2021 година той е бил упрекнат в домашно принуждение поради случай в Оклахома, в който е взела участие тогавашната му другарка.

" Когато видях, че го упрекват в нахлуване над друга жена, осъзнах, че би трябвало да направя всичко допустимо, с цел да му попреча да нарани още дами ", съобщи Смит.

Лиза твърди, че тя и Ратрей са платонични другари от 15 години, и си спомня, че една нощ през септември 2017 година се почувствала замаяна, откакто изпила напитка, която Ратрей ѝ дал. Тя счита, че е била упоена и по-късно изнасилена. " Спомням си, че бях будна и не можех да се движа. Не можех да си отворя очите, само че чувах какво се случва и усещах какво се случва. " " Знаех, че другите двама ги няма, само че аз към момента седях на дивана ", споделя Смит.

По това време тя в началото не желала да заяви за случая, само че в последна сметка се свързала с нюйоркската полиция седмици по-късно. След като го приела, в този момент Смит споделя, че детективите неправилно са считали, че тя не желае да повдига обвинявания, предава dir.bg.

Въпреки отчетите на детективите, че тя не желае да повдига обвинявания, Смит въпреки всичко отлетяла до Ню Йорк, с цел да бъде разпитана от районната прокуратура в Манхатън. Ратрей отхвърля изказванията на Смит. Той съобщи, че си спомня въпросната нощ, само че твърди, че не е имало обезчестяване. " Не сме правили секс ", споделя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР