Актьорът Даниел Ангелов и младата му половинка избраха да летуват

...
Актьорът Даниел Ангелов и младата му половинка избраха да летуват
Коментари Харесай

Черкезов от „Братя“ си пече подмишниците

Актьорът Даниел Ангелов и младата му половинка избраха да летуват на родното Черноморие, само че както сами се досещате, горчиво съжалиха за този си избор.

 

Двамата не можаха да се снабдят със приемлив загар, защото по време на почивката им времето освен се развалило, а и ги сварила страховитата дъждовна стихия, която се развихри по Южното Черноморие.

 

Съпрузите въпреки всичко съумяха да отидат няколко пъти на плаж, където бяха щракнати от папараци. Малко преди небето да се разцепи и да изсипе библейския потоп над Царево, екранният Черкезов от сериала „ Братя “ и половинката му разстлаха хавлии на Лозенец.

 

Любопитно е, че артистът се погрижил да си занесе и столчета на плажа, на които понякога сядал, с цел да вдигне ръце към слънцето и да изпече и подмишниците си. Очевидно не желае да има никакви разлики по тялото си.

 

45-годишният Ангелов се грижеше и за равномерното почерняване на бедрата му, навивайки плажните си къси панталони съвсем до чатала. Едрогърдата му 30-годишна брачна половинка явно не се вживява чак толкова във връзка с тена, поради обстоятелството, че бе заложила на цялостен бански. Тя даже криеше лицето си със сламена шапка.

 

Прави усещане, че артистът не смъква нито венчалната халка, нито верижката си с разпятието, даже и на плажа. И те двамата с половинката му като мнозина бяха забили носове в телефоните и не отделяха взор от тях.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Даниел Ангелов актьор плаж Лозенец „ Братя “ сериал Черкезов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР