Актьорът Брус Уилис вече почти не може да общува и

...
Актьорът Брус Уилис вече почти не може да общува и
Коментари Харесай

Една легенда си отива: Тежки новини за Брус Уилис

Актьорът Брус Уилис към този момент съвсем не може да поддържа връзка и способността му да приказва внезапно е намаляла на фона на битката му с деменцията, разкри неговият добър другар – режисьорът и продуцент Глен Гордън Карън, представен от Стандартнюз.

Карън разкри пред The Post във вторник, че се е опитвал да посещава 68-годишния артист, съвсем всеки месец, откогато за първи път му е била диагностицирана афазия – и по-късно деменция, през март 2022 година

„ Опитвам и приказвам с него и брачната половинка му (Ема Хеминг Уилис) и имам непринудена връзка с трите му по-големи деца. Опитвам се да съм част от живота му. Нещото, което прави заболяването му толкоз умопомрачителна, е че той в действителност доста обичаше живота и … просто обожаваше да се разсънва всяка заран и да се пробва да живее пълноценно “, описа с тъга режисьорът.

„ Усещам, че в първите една до три минути той схваща кой съм. Той не е изцяло вербален. Брус беше неутолим четец - не искаше никой да знае това - и в този момент не чете. Всички тези езикови умения към този момент не са му налични, само че все пак той към момента е Брус. Когато си с него, знаеш, че той е Брус и си признателен, че е там, само че насладата от живота я няма “, добави той.

Обожаваме те, Брус и стискаме палци да се оправиш!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР