Актьорът Ащън Къчър публикува в Тwitter телефонния си номер. И

...
Актьорът Ащън Къчър публикува в Тwitter телефонния си номер. И
Коментари Харесай

Ащън Къчър публикува в Тwitter телефонния си номер

Актьорът Ащън Къчър разгласява в Тwitter телефонния си номер. И колкото и да не ви се има вяра това не е смешка или приключване на информация, написа Hollywood Reporter. Къчър показа, че му липсва да има " същинска връзка " с хората и желае да промени " обществено медийната си тактика ".
" Липсва ми да имам същинска връзка с същински хора. Моята общественост. От в този момент вие можете просто да ми пишете. Аз няма да мога да отговоря на всички ви, само че най-малко можем да сме същински едни с други и да споделя с вас последните и велики нередактирани случки от моя живот. Да, това е моят номер ".
Следобед артистът към този момент беше изтрил туита си, само че даде обещание, че " ще отговори скоро " най-малко на повече си почитатели, макар че наподобява му е много мъчно да се оправя с отговорите.
Според някои обаче " хрумването " на артиста е ловък трик " да си сътвори лист с потребители”. Фенове споделят в обществените мрежи, че са получили в отговор автоматизирано известие с линк, на който да цъкнат.
Все още не е ясно защо ще бъде употребена цялата тази информация. Къчър е от създателите на онлайн медията A+ и е от първите вложители на компании като Spotify, Pinterest и Airbnb и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР