Актьорът Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са

...
Актьорът Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са
Коментари Харесай

Блатечки се връща при бившата?

 Актьорът Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са на път още веднъж да заживеят като семейство. Откакто театрала е изоставен от манекенката Диляна Попова, някогашната му прави по всякакъв начин опити да си възвърне тогавашния фамилен живот с бащата на детето й, настояват от обкръжението на режисьорката, написа Hotnews.bg

Тези дни неприятното момче на родното кино поля кино мотив с майката на щерка му Катерина. Заедно с екипа на " Бензин " тогавашното семейство означиха пет години от първия снимачен ден на един от най-известните им филми, на които Горанова е режисьор. Именно тя разгласява фотография вид " зад кадър ", на която Асенчо грижовно я обгрижва с отваряне на шампанското, с което да полеят мотива. Около тях са артисти, актриси, механически служащи.

" Блатечки се върти като лисунгер към Катето, а тя тайничко се надява отново да се прибере вкъщи за непрекъснато. Гузната съвест го мъчи още, само че и от както Диляна Попова го захвърли, Горанова несъмнено се пробва да си го върне в фамилното ложе ", разясняват в средите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР