Актьорът Антонио Бандерас откри свой театър в Испания, предаде Франс

...
Актьорът Антонио Бандерас откри свой театър в Испания, предаде Франс
Коментари Харесай

Антонио Бандерас откри свой театър в родния си град

Актьорът Антонио Бандерас откри собствен спектакъл в Испания, съобщи Франс прес.

Театърът с над 800 места се намира в родния му град Малага и се споделя " Театро дел Сохо " . Откриването стана с обилна премиера на мюзикъла " А Chorus line " ( " Кастингът " ), в която Бандерас извършва една от 26-те функции. Той се превъплъщава в персонажа на Зах, който е хореограф, провеждащ кастинг.
Пиесата, определена от Антонио Бандерас, за откриването на театъра му, слага акцента върху тези хора, които поддържат театралната промишленост, само че чиито имена остават незнайни . На премиерата на шоуто имаше и оркестър с 22 музиканти.

През 2017 година Бандерас претърпя инфаркт и последваха интервенции на сърцето. Всичко това го подтикна да реализира, без да се бави, фантазията си да открие спектакъл в града, в който се е родил през 1960 година Бандерас влага в начинанието над 200 000 евро благодарение на испанска банка.
 
Antonio Banderas opens up about how his priorities changed after his recent heart attack: " What is really important is your daughter, your family, your friends and your vocation. I wouldn’t even say my professional life, my vocation as an actor "
— Variety (@Variety)

Директор на театъра е Луис Паскуал, някогашен шеф на Националния трагичен център на Испания и на спектакъл " Одеон " в Париж, както и на Биеналето във Венеция. Луис Паскуал , съгласно думите на Антонио Бандерас, е трансформирал живота му през 1981 година, като му е поверил роля в националния спектакъл на Мадрид, преди Педро Алмодовар да го наложи в киното.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР