Актьорът Ангел Генов е починал при неясни обстоятелства в Лондон.

...
Актьорът Ангел Генов е починал при неясни обстоятелства в Лондон.
Коментари Харесай

Български актьор почина при неясни обстоятелства в Лондон

Актьорът Ангел Генов е умрял при неразбираеми условия в Лондон. Това удостовери за Нова тв посланикът ни в английската столица - Марин Райков.

43-годишният артист е бил открит мъртъв в жилището си в Лондон, преди към седмица. Генов не отговарял на телефона си два дни, което станало причина приятелите му да разбият вратата на жилището, в което артистът живеел.

В понеделник се чака да бъде осъществен обширен медицински разбор на тялото, с цел да се откри повода за гибелта на Ангел Генов, разгласи за NOVA посланикът ни в Лондон - Марин Райков.

Ангел Генов е наследник на известни артисти - Нели Монеджикова, позната от сериала на NOVA " All inclusive " и Антоний Генов (1950 – 2006), които ще помним с ролята на Панайот Волов във кино лентата " Записки по българските въстания ".

Генов приключва НАТФИЗ " Кр. Сарафов " през 2002 г.в класа на проф. Надежда Сейкова, компетентност " Актьорско майсторство за трагичен спектакъл ". От 2009 година е в трупата на Театър " Българска войска ". Носител е премията " Икар ".

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР