Актьорът Андрю Гарфийлд призна, че се чувства силно привлечен и

...
Актьорът Андрю Гарфийлд призна, че се чувства силно привлечен и
Коментари Харесай

Андрю Гарфийлд призна, че е "очарован" от халюциногенните вещества


Актьорът Андрю Гарфийлд призна, че се усеща мощно притеглен и удивен от психоактивните субстанции и изключително от халюциногенните гъби. В изявление за предаването "Дъ Толкс" холивудската звезда даже показа, че към този момент е опитал с вълшебен гъби и с запарка от сварена Аяуаска (амазонска лияна, която се вари за шамански цели и има изключително високо наличие на халюциногените ДМТ и 5-метокси-диметилтриптамин - бел. авт).

"Мисля, че халюциногените са извънредно забавен метод да изследваме съзнанието си и то по един доста обреден и сигурен метод. Това не е нещо, към което да се отнасяте несериозно! Това не е просто развлечение. Говоря за същинско търсене. Силно заинтересован съм от всички открития, които са били направени от сходни халюциногенни "пътувания". Това е доста очарователна, увлекателна сфера", съобщи 34-годишният артист.

В изявлението си той разяснява и любовта си към природата и по какъв начин за него бягствата отвън града са избавление.

"Харесва ми да се уединявам с избрани хора (сред природата), обичам да го върша самичък, с другари... Това е просто част от нещата, които ме въодушевяват да пребивавам. Мисля, че да съм измежду природата е може би най-лесния метод да се отпусна. Да си разреша самотност, тишина, персонално време и да се махна от града", описа още звездата от "Социалната мрежа". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР