Актьорът Алек Болдуин ще бъде оправдан по обвинението за непредумишлено

...
Актьорът Алек Болдуин ще бъде оправдан по обвинението за непредумишлено
Коментари Харесай

Алек Болдуин оправдан по обвинението в непредумишлено убийство

Актьорът Алек Болдуин ще бъде оневинен по обвиняването за непредумишлено ликвидиране на оператора Галина Хътчинс, която той инцидентно простреля на снимачната площадка на Rust на 21 октомври 2021 година, написа Асошиейтед прес като се базира наи прокурорите Кери Мориси и Джейсън Луис. Те подчертаха, че това не значи, че Болдуин е изцяло освободен от отговорност, може да му бъдат повдигнати обвинявания още веднъж, следствието продължава. " Разкрити са нови обстоятелства, които изискват в допълнение следствие и експертиза ", се споделя в изказването им.

Обвиненията против оръжейния специалист на екипа, Хана Гутиерес-Рийд, обаче остават. Адвокатите на Болдуин, Люк Никас и Алекс Спиро споделиха, че са удовлетворени от решението на прокуратурата и приканиха за задълбочено следствие на трагичния случай. Адвокатът на Гутиерес по-рано съобщи, че ще пледира почтена в съда. Източник, непосредствен до следствието, заяви за CNN, че е станало ясно, че револверът, с който е убит Хътчинс, е бил модифициран преди този момент. Това е ново събитие, което повлия на решението на прокурорите. Сега те ще проучат този револвер. По-рано Болдуин сподели, че не е натиснал спусъка, когато е държал револвера в ръцете си, само че изстрелът въпреки всичко е имало. Експертът от ФБР тогава съобщи, че без натискане на спусъка изстрелът не би могъл да бъде създаден.

Болдуин и Гутиерес-Рийд бяха упрекнати в непредумишлено ликвидиране от щатската прокуратура на Ню Мексико през януари. В края на март други прокурори се заеха със случая. През есента на 2022 година Болдуин подписа прелиминарен контракт със семейство Хътчинс и се съгласи, че фотосите на кино лентата ще продължат. Болдуин взе участие в работата по лентата " Rust " като артист и копродуцент. По-рано тази седмица продуцентската компания на Rust разгласи, че фотосите би трябвало да бъдат обновени на 20 април. През март компанията уреди съглашение с управляващите в Ню Мексико по отношение на нарушаванията на сигурността на снимачната площадка и се съгласи да заплати санкция от 100 000 $.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР