Актьор със синдром на Даун получи специален подарък за рождения

...
Актьор със синдром на Даун получи специален подарък за рождения
Коментари Харесай

Служител в Starbucks със синдром на Даун спечели Оскар: Кой е Джеймс Мартин?

Актьор със синдром на Даун получи специфичен подарък за рождения си ден: филмът му завоюва Оскар, а публиката на церемонията по награждаването му изпя „ Честит рожден ден “.

Джеймс Мартин играе основната роля във кино лентата „ An Irish Goodbye “, който взе Оскар в неделя вечер за най-хубав късометражен филм онлайн.

Снимка: Getty Images

Филмът споделя за мъж със синдром на Даун и неговия отчужден брат, които се събират след гибелта на майка им.

По време на церемонията в неделя Рос Уайт и Том Бъркли, режисьорите на кино лентата, означиха, че това е рожденият ден на Мартин.

„ Тази премия в действителност е второто най-важно нещо за през днешния ден, тъй като през днешния ден този човек има рожден ден “, сподели Бъркли.

Публиката в Dolby Theatre в Лос Анджелис се причисли, изпявайки „ Честит рожден ден “ на Мартин, който подвигна статуята на Оскар, до момента в който стоеше на сцената с Бъркли и Уайт.

Само няколко месеца преди 95-ите награди на Академията той работилв Starbucks в Ирландия,споредбританската телевизионна мрежа ITV.

„ Винаги споделям на хората, " Никога не съдете книга по корицата й, всички ние сме човешки същества “,каза той пред ITV.

Снимка: Getty Images

В дните преди Оскарите Мартин дойде в Лос Анджелис и отиде в ирландския пъб O`Brien в Санта Моника, където се причисли към група, която свиреше на хармоника.Видеотоот осъществяването мубеше публикувано в Туитър от акаунта " Irish Goodbye ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР