Актьор, рапър и истинска баскетболна легенда - Шакийл О`Нийл продължава

...
Актьор, рапър и истинска баскетболна легенда - Шакийл О`Нийл продължава
Коментари Харесай

Продължава ли да мисли Шакийл О'Нийл, че Земята е плоска

Актьор, рапър и същинска баскетболна легенда - Шакийл О`Нийл продължава да е от най-знаковите имена в NBA години, откакто завърши формалната му кариера. Извън терена обаче 50-годишният баскетболист прави много противоречиви изявления.
 Снимка 585650

Той съобщи още веднъж, че съгласно него Земята е плоска.

О`Нийл e на посещаване в Австралия и пред тамошното предаване Kyle & Jackie O Show той още веднъж повтори " теорията " си, която за първи път показа със света през 2017 година " Летях 20 часа дотук и нито един път не летяхме по диагонал, нито пък сме слизали от горната страна надолу. "

" Само по права линия, без да слизаме ", добавя той и споделя, че въпреки всичко това е негова доктрина. Преди пет години Шакийл направи шокиращото самопризнание, че Земята е плоска. " Шофирам от Флорида до Калифорния непрекъснато и това нещо е плоско. Не се въртя на 360 градуса ", споделя той и добавя, че няма по какъв начин Китай да е " под нас ".

По време на присъединяване си в австралийското шоу баскетболиста оспори и обстоятелството, че Земята се върти. " Живея в къща край езеро от 30 години и за това време езерото нито един път не се е завъртяло наляво или надясно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР