Актьор, номиниран за първи път за Оскар, се надпреварва да

...
Актьор, номиниран за първи път за Оскар, се надпреварва да
Коментари Харесай

Номинираният за Оскар „аутсайдер“ актьор нов фаворит да поеме ролята на Джеймс Бонд след Даниел Крейг

Актьор, номиниран за първи път за Оскар, се надпреварва да поеме емблематичната роля на Джеймс Бонд след 15-те години на Даниел Крейг година царуване като 007.

Никой различен, а ирландският артист Килиан Мърфи е отпред в описите на филмовите босове след невероятното си показване на Дж. Робърт Опенхаймер в шедьовъра на Кристофър Нолан, Опенхаймер.

Съобщава се, че 47-годишният Килиан е впечатлил толкоз доста шефовете след представянето си, спечелило BAFTA, че в този момент те обезверено желаят той да поеме именитата роля, изпълнявана преди този момент от сътрудника си ирландски артист Пиърс Броснан, както и от Шон Конъри и Роджър Мур.

Килиън, за който се счита, че ще завоюва Оскар за най-хубав артист за Опенхаймер, прави професионалния си актьорски дебют през 1996 година и след това играе на сцената в Корк, Дъблин и Лондон до края на десетилетието. Започва да се снима във филми през 1997 година и става интернационално прочут след присъединяване си в новаторския филм на Дани Бойл „ 28 дни п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР