Актуалният шампион на Шотландия – , е на трансферния пазар

...
Актуалният шампион на Шотландия – , е на трансферния пазар
Коментари Харесай

Шанс пред Десподов - Рейнджърс търси крило след тежка травма на звездата си

Актуалният първенец на Шотландия – , е на трансферния пазар в търсене за нападателен полузащитник. Както е известно, грандът от столицата на Шотландия е набелязал в трансферния си лист футболист №1 на България за 2021-а година – Кирил Десподов.
Причината за тези дейности от отбора, основан на стадион „ Айброкс “, е, че Янис Хаджи получи доста сериозна контузия в коляното, която ще извади дясното крило от игра до края на сезона за тима, воден от Джовани ван Бронкхорст.
23-годишният Хаджи към този момент даже е минал през оперативна интервенция в лондонска болница, която е удостоверила продължителността на последващото му възобновяване, а персонално нидерландският управител приказва на брифинг, че клубът ще търси негов заместител до края на трансферния прозорец.
„ Контузията на Янис е сериозна, а това не е добра новина за нас. Получихме удар. Янис е значим състезател и няма да е разполагаем идващите месеци, тъй че сигурно ще гледаме за нов състезател, с който да подсилим състава “, означи някогашният състезател на Барселона и Арсенал, само че отхвърли да уточни съответно име.
„ Твърди сме в желанията си, че този футболист би трябвало да е верният за нас. Не желаеме да се добави просто с численост. Нужен е баланс в тима ни, който по този начин и по този начин е добър. Със сигурност следим пазара в идващите няколко дни “, конкретизира Джио.
Рейнджърс има също интерес към халфа на Блекбърн Роувърс Джо Ротуел и младежът от ПСЖ – Шави Симонс.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР