Актуалният първенец Реал (Мадрид) и Манчестър Сити ще имат сблъсък

...
Актуалният първенец Реал (Мадрид) и Манчестър Сити ще имат сблъсък
Коментари Харесай

Отново Реал - Манчестър Сити в Шампионската лига

Актуалният отличник " Реал " (Мадрид) и " Манчестър Сити " ще имат конфликт " в тежка категория " на четвъртфиналите в Шампионската лига. Двата гранда са противници в решителната фаза на шампионата за трета поредна година. " Белите " са домакини в първия дуел.

Друга доста забавна двойка е " Арсенал " - " Байерн " (Мюнхен). В близкото минало баварците няколко пъти отстраниха " топчиите ", а в този момент има още една конспирация - двама играчи на " Тотнъм " - Хари Кейн и Ерик Дайър, ще се изправят против лондончани.

Победителите от тези две двойки ще се срещнат на полуфинал, като и там се обрисува мегасблъсък. Жребият бе изтеглен и за тази фаза - обичайно. 

В другия поток четвъртфиналните двойки са " Атлетико " (Мадрид) - " Борусия " (Дортмунд) и " Пари Сен Жермен " - " Барселона ".
Четвъртфинали в Шампионската лига
" Арсенал " - " Байерн " (Мюнхен)
" Атлетико " (Мадрид) - " Борусия " (Дортмунд)
" Реал " (Мадрид) - " Манчестър Сити "
" Пари Сен Жермен " - " Барселона "

Мачовете ще се играят на 9/10 и 16/17 април
Полуфинали
" Атлетико " / " Борусия " - " Пари Сен Жермен " / " Барселона "
" Арсенал " / " Байерн " - " Реал " / " Манчестър Сити "

Мачовете са на 30 април/1 май и 7/8 май. Финалът е на 1 юни на ст. " Уембли ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР