Актуалният мистър Стани богат Михаил Билалов хич не си поплюва

...
Актуалният мистър Стани богат Михаил Билалов хич не си поплюва
Коментари Харесай

Михаил Билалов посече безмилостно бивш емигрант

Актуалният мистър „ Стани богат ” Михаил Билалов никак не си поплюва на моменти, нищо че видимо не дава тип на човек, който тормози участниците си. В едно от последните издания на шоуто по Българска национална телевизия обаче, артистът, който сполучливо влиза и в ролята на тв водещ, посече безмилостно някогашен бежанец, с който преди този момент си поговори сладко и разточително.

„ Той е превъзходен образец в живота. Надявам се да стане подобен и в „ Стани богат ”, по този начин показа Билалов софиянецът Филип Йотов, който е работил дълго време като стюард във влакове в Австрия.





„ Срещал съм хора от целия свят. Едно момиче от Афганистан, което беше избягало от родителите си, тъй като те са желали да я продадат на човек за сватба, а тя беше единствено на 12 години. Срещнах и президента на Австрия – разпознах го, до момента в който разнасях вестници в бизнес класата във влака. Върнах се в България, тъй като мисля, че нашата страна има потребност от младежи. И колкото повече младежи има, толкоз по-добре за нашето бъдеще. Наистина съм обезпокоен от темповете, с които младежите напущат България, притиснати от социално-икономически условия. Върнах се чисто егоистично, тъй като обичам България и тя е моята татковина ”, отвори си душата участникът. И макар че нееднократно сме виждали по какъв начин водещият подсказва косвено на участника, напомняйки му за разновидностите, с които разполага в моментната обстановка, в този случай за учудване на публиката – това не се случи.



На въпрос „ Кои страни споделят челното място по интернет независимост за 2017 и 2018 година съгласно отчета на „ Фрийдъм хаус ”, Филип в началото се поколеба, само че по-късно реши да заложи на „ България и Румъния ”. За негово страдание правилният отговор се оказаха „ Естония и Исландия ”.



„ Филипе, доста ме е гняв! Яд ме е, че избърза… Съжалявам, че толкоз малко време играхме, само че аз те приветствам за това, че си пристигнал и си се върнал в България и ти искам прелестна кариера ”, опита да замаже най-после ситуацията Билалов. А малко след в обществените мрежи гневни фенове го упрекнаха, че не е бил задоволително взаимен към младото момче.

Филип Йотов обаче, не беше единственият, чието присъединяване се трансформира в цялостен фарс. Веднага след него на стола седна и графичният дизайнер Маргарита Бончева, която също си потегли с 0 лв. от шоуто. Въпросът, който я затрудни, бе „ В коя детска книга занаятчия на оръжия и въжеиграч подвигат въстание против трима алчни и чревоугодни управници ”. Маргарита уточни „ Тримата мускетари ”, а се оказа, че правилният отговор са „ Тримата шишковци ”./ show.blitz.bg



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР