Актуалната плеймейтка не спирала да се хвали, че ще ходи

...
Актуалната плеймейтка не спирала да се хвали, че ще ходи
Коментари Харесай

Слави и метресата му на романтичен уикенд в Монако

Актуалната плеймейтка не серпантина да се хвали, че ще върви в Монако с мъж, за който до неотдавна е можела единствено да мечтае. На въпроса " Кой е той? “, тя единствено се кискала и намигала и казвала: „ Тайна, загадка, загадка “. За всички от обкръжението й обаче е ясно, че това е Слави, с който тя стартира спекулация малко преди Нова година, откакто бе посетител в шоуто му.

Според осведомени връзката им не била сериозна, само че това не им пречело да прекарват дружно цялото си свободно време към този момент четири месеца.
Слави желал от Нора единствено прелестно превозване, а в подмяна предложил обилно финансиране на всичките й потребности като дама от класа, както и задължения да поддържа имиджа си на звезда. Един от тях е новият план на Криско и Слави „ Гледай по какъв начин се прави “. Говори се, че Криско бил срещу присъединяване на Недкова в клипа, тъй като била скарана от години с половинката му Цветелина. Трифонов обаче оповестил, че в случай че Нора не влезе в плана няма да взе участие и той, написа „ Уикенд “.

По информация на вестника, малко преди да срещне Дългия тя вършала из нощните клубове в търсене на мощно мъжко наличие, което да я подсигури финансово. Сега обаче този проблем бил решен с помощта на Слави Трифонов.

Знае се, че двамата са посрещнали Нова година в Абу Даби. После са пътували до латинска Америка, а в този момент Трифонов я води в имението си в Монако, където са ходили единствено членове на фамилията му. Няма да е изненада някой ден до момента в който сякаш единствено го забавлява, Нора да се нанесе и в дома му.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР