Актуализират цената на прилагана санкционна мярка - блокиране на автомобил

...
Актуализират цената на прилагана санкционна мярка - блокиране на автомобил
Коментари Харесай

Врачани ще плащат с 10 лева повече за скоба на Синя зона

Актуализират цената на прилагана санкционна мярка - блокиране на автомобил с техническо средство вид „ скоба “ от 10 на 20 лева във Враца, излиза наяве от известие на общината. С него се уведомяват обществеността и заинтригуваните физически и юридически лица за образуване на социална консултация по отношение на приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за организация на придвижването при краткотрайно платено паркиране на „ Синя зона " във Враца.
С предлаганото изменение на наредбата се плануват промени, свързани с разширение методите на възнаграждение при прилагане на местата за паркиране в обособените платени зони посредством мобилно приложение, както и посредством сложени устройства-паркомати.
Предвижда се и въвеждането на ясни и обективни нормативни критерии за практикуване на обществените права на хората с увреждания, свързани с преференциално паркиране на превозващите ги ППС, както и разширение на обсега на улиците, включени във втора ценова зона на платено паркиране.
Актуализира се и цената на прилагана санкционна мярка - блокиране на автомобил с техническо средство вид „ скоба “от 10 на 20 лева
Обществената консултация ще се организира на 23 август 2022 година, от 17 часа, в Конферентната зала на Общински съвет-Враца.
На съображение член 26, алинея 3 от Закона за нормативните актове на интернет страницата на Община Враца е оповестен планът, съпроводен с претекстове за неговото приемане.
Предложения и мнения могат да бъдат направени и на e-mail: или подавани в писмен тип в Центъра за административно обслужване на Община Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР