Актуализираната концепция на външната политика на Русия ще се съсредоточи

...
Актуализираната концепция на външната политика на Русия ще се съсредоточи
Коментари Харесай

Лавров разкри детайли за новата концепция на външната политика на Русия

Актуализираната идея на външната политика на Русия ще се концентрира върху нуждата от прекъсване на монопола на Запада върху определянето на рамката на интернационалния живот, сподели министърът на външните работи Сергей Лавров по време на парламентарен надзор в Държавната дума.

„ Отсега нататък рамката би трябвало да се дефинира не в егоистичните ползи на Запада, а на много универсална основа на баланс на ползите, както се изисква от Устава на Организация на обединените нации, който закрепи правилото на суверенното тъждество на всички страни “, съобщи Лавров.

„ Сега се пробват да пречат на Русия, пробват се да я върнат десетилетия обратно или даже да нарушат развиването на страната под лозунгите за деколонизация и „ подготовка за разпадането на Русия “, продължи Лавров.

В същото време " англосаксонците и останалият групов Запад, който категорично им се подчини ", желаят непременно да наложат своя диктат в международните каузи, акцентира външният министър. Тяхната цел е да продължат да управляват изискванията за развиване на цялото човечество в името на личното си владичество над света.

За това се употребяват противозаконни способи на „ закани, шантаж и даже откровени обири за наказване на тези, които организират независима национално насочена политика “, заключи ръководителят на съветската дипломация.

Миналата седмица заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков разгласи, че в близко бъдеще ще бъде оповестена обновена идея за външната политика на Русия.

Както посочи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, президентът скоро ще утвърди този документ.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР