Актуализацията на бюджета е на дневен ред в парламента, но

...
Актуализацията на бюджета е на дневен ред в парламента, но
Коментари Харесай

Какво увеличение искат пенсионерите?

Актуализацията на бюджета е на дневен ред в Народното събрание, само че може ли най-важният финансов закон по този начин и да не бъде признат поради разрива в ръководещата коалиция.

Какво нарастване желаят пенсионерите? Ако скокът на парите за напреднала възраст пропадне, сметките на възрастните хора напълно ще се изкривят, предава Без смяна в приходите си те са безапелационни, че двата края, които би трябвало да връзват, са все по-далеч един от различен. И за това, обвинявания от дами и господа в пенсионна възраст, летят към всички в Народното събрание.

От опит, българският пенсионер е сигурен - стане ли рецесия в Народното събрание, тя стига и до трапезата в жилището. Със същите пенсии в джоба, възрастните хора са подготвени да стягат коланите още. С 400 лв. месечно да вземем за пример се живее плътски, ни споделя 92-годишният Величко Христов, до момента в който пробва да си докара лев от горната страна, продавайки култивиран плодове и зеленчуци.

А сметките са такива, че с цел да влезе спокоен в магазина, българският пенсионер чака фрапантно нарастване на пенсията си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР