Акцията започва през 1990 г. по нареждане на шефа на

...
Акцията започва през 1990 г. по нареждане на шефа на
Коментари Харесай

Висши офицери търсят в дупка за 16 млн. лв. край Царичина първия двуполов човек

Акцията стартира през 1990 година по разпореждане на шефа на Генщаба военачалник Радню Минчев след сън, в който се явяват по едно и също време Вазов, Левски, Ботев и Раковски

Ванга предизвестява, че “оня маймун ни мъж, ни жена ”, ще се съживи от въздуха

Военният министър Александър Сталийски приключва секретната интервенция през 1992 година, няма нито един документ в Министерството на защитата

Съкровището на цар Самуил, първия човек, двуполово извънземно и тайнствена пирамида. Това са част от легендите към изкопаването от Българската войска на 160-метрова спираловидна дупка в село Царичина. То се намира на към 30 км от София, само че към момента никой не знае същинската причина за огромната военна интервенция “Слънчев лъч ”. В Министерство на защитата не са открити никакви документи за нейния ход.

Всичко стартира в края на 1990 година, когато на мястото идва екскаватор, който блокира първия ден, макар че е механически изправен. Все отново военните съумяват да създадат дупка от 2,5 метра, а по-късно с работата се нагърбват единствено висши офицери. Операцията се води персонално от началника на химическите войски ген. Любомир Динев, в нея взе участие още полк. Цветко Кънев, полк. Делчо Наплатанов и щерка му екстрасенската Марина Наплатанова.

Офицери с калашници охраняват региона, а локалните се усещат като при война. Тази секретност в смутните времена на прехода кара българите да считат, че в Царичина се търси нещо отвън рамките на този свят. Началото на епопеята почнало след сън на жителя на софийското село Димитър Кекеменов. На него му се явили духовете на Иван Вазов, Г. С. Раковски, Васил Левски и Христо Ботев. Те споделили, че във вените му тече кръвта на Самуил и като негов потомък би трябвало да поведе българите. Дни по-късно същият сън отново навестил мъжа, само че този път му били дадени точни координати къде е заровено имането на Самуил. По мемоари Кекеменов чертае схема за скритото богаство, с която отива при шефа на асоциацията “Феномени ” Стамен Стаменов. Двамата описват историята пред началника на Генералния щаб на Министерството на защитата ген.-полк. Радню Минчев и машината се задвижва. В екипа е и екстрасенсът Елисавета Логинова, която твърди, че

беседва с извънземна

цивилизация и те ѝ показват

ново място на 100-тина

метра настрана от остарялото

Мария Наплатанова контактувала с галактически разсъдък посредством системата Кики, до момента в който Логинова общувала с извънземните посредством техниката РОРО.

Ровенето продължава, а последователно задачата се трансформира и стартира търсене на двуполов примитивен човек. Логинова стартира да води бележки с сходни на йероглифски знаци, които твърди, че ѝ дават извънземните.

“Израелски експерти смятаха, че писмото е китайско, древноегипетско или галактическо. В тях пишеше за зараждането на света ”, споделя Елисавета Логинова пред “24 часа ” през 2002 година Тя добавя, че в дупката е била открита

напълно изкуствена

пирамида с коридори и

неслучайно нареждане

на земни пластове

Те били с равен под, стени и тавани. Години по-късно военните засекретили записките на екстрасенската.

Постоянното въртене на кирки без резултат предиздвикало екипа да потърси и пророчицата Ванга за съвет.

“Ке стигнете един капсул. Какво е наличието - консервирано. Не знаете дали капсулът е под налягане. Що ке чините с оня маймун, бре? Жута маймуна - ни мъж, ни жена. Отвори ли се херметичнио похлупак, това създание може да се съживи от въздуха. Що ке чините, запитвам, по кое време оно се пробуди и проговори? ”, споделила Ванга. Смята се, че тя била срещу копаеното и поискала то да бъде прекъснато.

“Говореше се, че търсим първия човек, който е двуяйчен. По-късно се говореше за първия човешки субект. И той беше назван с разнообразни имена- Адам, Ариел, Авраам, Ной, Исус. Е да но той е един и може да има единствено едно име и да е единствено един от петимата... Може би по тази причина последва нова информация, че тук търсим първия космополитен човешки субект ”, написа в книгата “Феноменът Царичина ”, полк. Цветко Кънев. Смятало се, че съществото е замразено. Военният взел парче глина, спойваща градивните редове на обекта, която се била размекнала като тесто.

“Когато вечерта го занесох у дома, беше станал корав като бетон. Подложен на влага, още веднъж омеква, въпреки и постепенно ”, написа Кънев. Той е твърдял, че тъкмо подобен материал е нямало на никое място в региона, който военният персонално обходил в търсене. Полковникът споделя и една от най-необяснимите случки по време на разкопките.

“От този интервал най-поразителното събитие, което преживяхме, стана на 12 май 1991 година Вечерята ни стартира в 22 ч. Бяхме насядали към масата, когато във фургона влезе началникът на караула лейтенант Нейков... и доложи, че следят странни светлини, чийто генезис не могат да си обяснят и че различен път не са виждали такива ”, написа полк. Кънев. Той добавя, че зад околните хълмове се виждали пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра, които постепенно се спускали зад височините. При всяка пулсация над хълмовете се виждали големи облаци белезникав пушек, макар че небето било кристално чисто и ясно. Полковникът споделя, че по това време кучетата в цяла Царичина лаели мощно, и не се успокоили, до момента в който явлението не минало.

Всичко свършва, откакто е събрана група от специалисти, на които им се демонстрира какво е открито и те обявават, че това е изубено време и близо 16 милиона лв., колкото коствала дупката в Царичина. Така на тогавашния министър на защитата Александър Сталийски му писва и заповядва на 4 ноември 1992 година интервенция “Слънчев лъч ” да бъде спряна. В мистичната дупка е излят бетон и обектът е запечатан.

Според полк. Кънев феноменът “Царичина ”, обаче е реалност.

Контактът с извънземни циливизации, въпреки и незачитан от формалната просвета, е реалност ”, написа Кънев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР