Акцията за събиране на в Асеновград е изключително успешна, отчитат

...
Акцията за събиране на в Асеновград е изключително успешна, отчитат
Коментари Харесай

Тонове дрехи събра акция в Асеновград

Акцията за събиране на в Асеновград е извънредно сполучлива, регистрират от отдел „ Екология и околна среда “ към общината. За времето от 08:00 ч. до 17:00 ч. на 12-ти март бяха събрани 6,400 кг текстилни произведения .
Сред тях имаше освен облекла, само че и обувки, колани, чанти, одеяла, булани. Десетки асеновградчани се възползваха от акцията и почистиха предпролетно дрешниците си. С тази акция се реализираха две цели по едно и също време – да се подкрепят хора в потребност и да се резервира чиста околната среда . Дрехите, които са подобаващи за носене, ще послужат за потребностите на БЧК, като ще бъдат дарени на хора в потребност. Останалите, които не са подобаващи за приложимост ще бъдат рециклирани.
 От остарялото се ражда новото: Дрехите, с които да живеем цялостен живот в духа на най-модерното (СНИМКИ) От остарялото се ражда новото: Дрехите, с които да живеем цялостен живот в духа на най-модерното (СНИМКИ)
" Смятам, че това да изхвърляме непрекъснато не е в нашата природа. Когато започнах да работя по моята сбирка, използвах материала Americ...
Следващата такава акция ще се организира на 16.04.21 година Планирано е акциите да се трансфорат в регулярни, като за датите хората ще бъдат уведомявани навреме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР