Акцията за проверка на това заведение не е за наркотици.

...
Акцията за проверка на това заведение не е за наркотици.
Коментари Харесай

Иван Петлешков: България се управлява от двама съветници на президента, които овладяват държавата!

Акцията за инспекция на това заведение не е за опиати. Моите подозрения съм ги споделил на способените органи, съобщи шефът на компания Трафик СОТ, която охранява " Bushido " -Иван Петлешков. Той персонално присъстваше на днешния митинг пред  Областната дирекцията на МВР-Пловдив, който бе под надпис " Няма да поносим ".
Прочетете още
 „ Тук съм, тъй като съм афектиран и обиден от обвиняванията, които получихме от шефа на дирекцията на полицията Костадинов по време на брифинга. В охраняваните обекти от охранителната компания, която владея, не се позволяват лица, които популяризират опиати. Тези, за които знаем, имаме информация, само че ние не можем да създадем повече от това. Не позволяваме също и знаковите имена от престъпния контингент в Пловдив. Аз съм взел ограничения, с цел да може клиентите в заведението да се усещат добре, да се усещат спокойни, да не биват бити, да не бъдат притеснявани и това се случва, от както работи този комплекс. Полицията извърши тази демонстративна акция, която не е първата ”,  - съобщи предприемачът. 

Петлешков показа пред медиите, че персонално е подавал сигнал за разпространяване на опиати в учебните дворове, като по думите му, присъединяване в охраняването на дилъри взизат точно служители на реда.

" Тогавашният шеф на Областната дирекция на полицията, който в този момент оглавява Главната дирекция на полицията - основен комисар Илков, отхвърли среща с мен. Нямаше никаква реакция по въпросния случай. Нееднократно съм подавал сигнали по-късно до медиите, тъй като мисля, че откакто полицията не си прави работата, може да бъде принудена посредством цивилен напън. ”

Бизнесменът сподели, че това протестиращите да издигат плакати на голи тела, е притча на протичащото се в страната. " Трябва да осъзнаем, че това, което се случва в България, е просташко. България се ръководи от двама съветници на президента, които посредством кадровите промени, които вършат, овладяват страната. Това е позор, нищо, че тези хора са от Пловдив " - разяснява Петлешков.

Въпреки опита от страна на Ричард Алибегов - ръководител на Българската асоциация на заведенията и притежателя на нощния клуб Деян Найденов за среща с управлението на Областната дирекция на МВР-Пловдив, такава не се състоя. Причината за това е, че  директорът на Министерство на вътрешните работи - Пловдив имал неотложни задължения и не може да одобри никой.

 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР