Акцията се провежда от 7 екипа на РУ- Карлово и

...
Акцията се провежда от 7 екипа на РУ- Карлово и
Коментари Харесай

Масирана полицейска акция в района на Карлово и Калофер и Баня

Акцията се организира от 7 екипа на РУ- Карлово и 5 екипа жандармерия по предписание на шеф ОДМВР-Пловдив. Насочена е към цялостното застраховане на публичния ред и сигурност, сигурността на придвижването и противопоставяне на стандартната престъпност на територията, обслужвана от районното ръководство.

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и физически лица взаимно с представители на Регионална инспекция за опазване на околната среда, БАБХ, Национална агенция за приходите и ДГС- Карлово. В обсега на интервенцията влизат градовете Карлово, Калофер, Сопот и Баня и селата Розино, Христо Даново, Столетово, Кърнаре, Певците, Иганово, Анево, Васил Левски, Ведраре, Бегунци.

До 14 ч. са тествани 7 адреса, 6 търговски обекта, 139 лица и 85 МПС. За установени нарушавания на закона за придвижване по пътищата са издадени 27 санкции с фиш и са формирани 2 акта. Други 5 акта са по Закона за българските персонални документи. Десетима водачи са тествани с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

В рамките на полицейските дейности е стартирано досъдебно произвеждане за нелегално владеене на муниции от гражданин на с. Христо Даново, който е арестуван за 24 часа. Със същата мярка е и мъж от Баня, против който се води бързо произвеждане за владеене на опиати. Срещу жена от Баня се води предварителна инспекция за закононарушение с акцизни артикули без бандерол.

Междувременно на адрес в същия град е открита и нелегално съхранявана дървесина, за което е формиран акт за административно нарушаване от чиновници на ДГС -Карлово.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР