Акцията по спиране на , съпровождан от полицай, не е

...
Акцията по спиране на , съпровождан от полицай, не е
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Акцията спрямо полицая с мигранти не е случайна

Акцията по прекъсване на, съпровождан от служител на реда, не е инцидентна . Това сподели пред Нова телевизия Петър Тодоров, основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Става въпрос за 23-годишен чиновник, с 3 година стаж, от Столична дирекция на вътрешните работи, отхвърлен е от служба, формирано е следствено дело, посочи той. По думите му има пробив в критериите на системата на Министерство на вътрешните работи, заради което се случват такива произшествия. Такива случаи той дефинира, че са " единични ".

Служители, които правят закононарушения, нямат място в редовете на системата , въпреки процесът да е муден, безапелационен бе Тодоров. От лятото са уволнени 30 служителя за тежки закононарушения и нарушавания, уточни той.

Петър Тодоров разяснява и тестванията на служителите на реда за опиати. Установени са няколко случая, които след това се оказват негативни. Оставката си той дефинира като честен акт.

40 санкции на чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи има по делото и случая Георги Семерджиев. От тях три са по-сериозните нарушавания от страна на чиновници на реда, заключи Тодоров. Наказанията на служителите на реда ще бъдат от неодобрение до уволняване.

Ръста на битовата престъпност - основният секретар счита, че няма подобен, за 2021 г, той е 2% или 1600 закононарушения. За последните произшествия Петър Тодоров счита, че са разследване на " липса на полезности ". В учебните заведения работи акция против експанзията и са арестувани над 1300 лица, удостовери основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
 Заловеният служител на реда на Автомагистрала
Заловеният служител на реда на Автомагистрала " Тракия " и различен път е превозвал мигранти

Предвиденото наказване е от 1 до 6 години затвор и санкция от 5000 до 20 хиляди лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР