Акцията по издирването на беглеца в Костенец продължава. Вече 10-и

...
Акцията по издирването на беглеца в Костенец продължава. Вече 10-и
Коментари Харесай

Все още няма следа от Стоян Зайков, хората са притеснени

Акцията по издирването на беглеца в Костенец продължава. Вече 10-и ден полицията не съумява да открие Стоян Зайков. След като в събота беше открито евентуалното оръжие на едно от убийствата, и през днешния ден чиновници обхождат още веднъж местността.
Най-тежко блокадата се отразява на жителите на града, оповестяват от BTV. Хората се усещат обезпокоени, тъй като за пръв път виждат такова нещо, споделя Георги Янакиев, секретар на община Костенец. Ограничения има главно в кварталите, където се допуска, че може да е Зайков. Там, по думите му, родителите не пускат децата си на открито. Иначе, естественият работен развой си тече денем. Децата вървят на учебно заведение ”, съобщи още Янакиев.
В акцията по издирването е включен целият запас на Министерство на вътрешните работи - следови кучета, дронове, термовизионни камери и високопроходими коли, само че до залавянето на търсения не се стига, съобщи Нова телевизия. Близки на двамата убити към момента са под полицейска протекция и са отведени в предпазена квартира.
 
БГНЕС напомня, че Стоян Зайков е в неопределеност от 9 май, когато беше намерено тялото на някогашната му другарка, от която има дете. На 16 май пък полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. По данни на Министерство на вътрешните работи мъжът е бил погубен с ловна пушка, а с изключение на комшия, е и братовчед на търсения. Мъжът даже е бил измежду разпитваните след изгубването на Зайков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР