Акцията на вътрешното министерство няма да има крайна дата.МВР продължава

...
Акцията на вътрешното министерство няма да има крайна дата.МВР продължава
Коментари Харесай

КАТ продължава операцията си в цялата страна

Акцията на вътрешното министерство няма да има последна дата.

Министерство на вътрешните работи продължава интервенцията си в цялата страна, при която полицейски коли влизат в трафика и вадят нарушителите от придвижването. Очаква се да стартират и спомагателни акции по пътищата към морските ни курорти, предава БНР.

Полицията в страната подхваща сходни ограничения, с цел да има по-ефективен надзор по пътищата у нас. Нарушителите ще бъдат глобени или на място, или ще бъдат заснемани и данните ще бъдат излъчени в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, на чиято територия е осъществено нарушаването. Заради интензивния трафик към морето, от Пътна полиция ще вземат и спомагателни ограничения точно в това направление.

Атанас Драгов от Министерство на вътрешните работи:

" Предвиждат се спомагателни акции, които ще се проведат, както от страна на Пътна полиция, по този начин и от страна на Групово дело " Национална полиция ". Точно по тези посоки, приказваме автомагистралите, както и по курортите в страната тъкмо с тази цел ".

Акцията на вътрешното министерство няма да има последна дата. Тя ще продължи, до момента в който е належащо. Успоредно с това продължава и интервенцията за определяне на водачи, шофиращи пияни или дрогирани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР