Акцията е комплексна, насочена срещу наркоразпространението, нерегламентираната продажба на акцизни

...
Акцията е комплексна, насочена срещу наркоразпространението, нерегламентираната продажба на акцизни
Коментари Харесай

Какво разкри МВР в акцията срещу купения вот и лихварството в Сливенско?

Акцията е сложна, ориентирана против наркоразпространението, нерегламентираната продажба на акцизни артикули, както и против закононарушения срещу политическите права на жителите. Операцията се организира в квартал „ Шести” на град Нова Загора и в няколко обитаеми места на общината. Участват сили на Икономическа и Криминална полиция, Зонално жандармерийско управление- Бургас, чиновници на РУ-Нова Загора и Национална агенция за приходите.

Това е третата интервенция от този вид от началото на месеца. В предходните акции са взели участие екипи на Областната дирекция по сигурност на храните. Проверяват се магазини, офиси, заложни къщи, частни адреси. Извършва се надзор на лица от престъпния контингент. Обект на инспекция са подозрения за пазаруване на гласове, за което са формирани протоколи са предизвестие и са формирани преписки, работата по които тече сега. Задържани са четирима мъже - трима за владеене на наркотични субстанции и един за ръководство на МПС с сложени регистрационни таели, издадени за друго транспортно средство.

Икономическа полиция и чиновници на Национална агенция за приходите правят инспекции в търговски обекти в град Нова Загора и село Съдиево. Проверяват са за нерегламентирана продажба на акцизни артикули. Установена е нерегламентирана продажба на артикули, обект на авторско право, за което е формирано едно досъдебно произвеждане. Проверяват са документи и тетрадки за продажба на артикули на вересия. Екипи на зонално жандармерийско управление- Бургас подкрепят работата на полицейските екипи на РУ-Нова Загора при определяне на нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Операциите на територията на ОДМВР-Сливен не престават.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР