Акция за раздаване на храстовидна и дървесна растителност за залесяване

...
Акция за раздаване на храстовидна и дървесна растителност за залесяване
Коментари Харесай

Кампания за залесяване стартира в район „Южен“ в Пловдив

Акция за разпределяне на храстовидна и дървесна растителност за залесяване от жителите провежда администрацията на регион „ Южен ” в Пловдив взаимно с общинско дружество „ Градини и паркове ”.

„ Всеки, който желае да се възползва от опцията да разкраси мястото, където живее, с шубраци и дървета от типа лигуструм, бял и червен симфорикарпус, форзиция, филаделфус, липа, явен, чинар, явор и други дървесни типове, може да подаде заявление до 17 ноември в деловодството на региона,като уточни телефон за противоположна връзка ”, заяви кметът на регион „ Южен ” Борислав Инчев.

След приключване на периода за подаване на заявки всички жители, заявили интерес, ще бъдат известени в допълнение за деня и часа на разпределяне на разсада, както и мястото, от което ще го получат. След осъществяване на залесяването специална  комисия от представители на районната администрация ще извърши оглед  на местата, които са залесени, и на отличените живущи, показали се в самодейност, ще бъдат връчени благодарствени адреси.

„ Изказвам своята признателност към чиновниците от Оперативна програма „ Градини и паркове “ и към директора  Стоян Алексиев за съдействието и поддръжката при реализирането на тази самодейност ”, добави райкметът Инчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР