Акция респект тече с пълна сила. И после някой

...
 Акция респект тече с пълна сила. И после някой
Коментари Харесай

Борисов: Влизат по къщи, тарашат и арестуват! От комунизма не е имало такива репресии!

 " Акция " почит " тече с цялостна мощ. И след това някой се чуди за какво не направиха държавно управление със 160 души болшинство!? Трябваше да се даде поле на и да се саморазправят с ГЕРБ. Физически! Така работят комунистите. Без съд и присъда. Обвиняват и санкционират. От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи, тарашат, арестуват. Като при " Народния съд ". Не знам до каква степен ще стигнат. Това са безскрупулни хора “, съобщи ГЕРБ по време на предизборна среща във Видин.

По думите на ГЕРБ е градивна партия и нейните членове са го доказвали неведнъж с каузи.

" Затова сме опасност и толкоз ни ненавиждат. Затова и мутрите ни назовават мутри. Вдигнахме приходите, пенсиите, учителските хонорари са двойно по-високи, направихме пречиствателни станции, спортни площадки, зали, пътища, газопроводи “, подсети той.

още веднъж попита за какво другите партии не приказват за стратегиите си.

" Те единствено отхвърлят. Веднъж не споделиха какво ще създадат те. Нямат водачи и ги посрещат празни зали. И на фона на това са канят да печелят изборите. " Нещо друго " ще значи еднолична власт на и замяна. Няма да се изненадам, в случай че и след тези избори не се образува кабинет “, акцентира водачът на ГЕРБ.

" се появи един път за две акции. Заблуди доста хора. Нито ще е народен представител, нито ще е министър председател. И когато има проблем ще се отхвърля от хората си. Така не се носи отговорност! “, безапелационен бе Борисов.

Председателят на ГЕРБ и някогашен министър председател разяснява, че без Видин-Ботевград за Северозападна България няма късмет.

" Бяхме дали обещание до 2024 година тази права и " Хемус " да са подготвени. И щяхме да го осъществим - както става с всеки един наш ангажимент. Само по този начин в района ще дойдат вложители и ще се вдигнат приходите. Е, " Хемус " към този момент я изчегъртаха. Не била незабавна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада “, сподели в умозаключение Борисов.

" Цяло едно държавно управление е ангажирано да ни ревизира. Това е добре, дано го създадат. Но скоро ще им свърши мандата, а те не са създали нищо друго. Нищо от това, което се чака от тях. За проверки си има специфични органи. Сигурен съм, че провокациите, пред които сме изправени, ни вършат по-силни. Имаме хиляди хора зад себе си, имаме цел, имаме водач, имаме експертност. Така постигнахме триумфите си “, уточни заместник-председателят на ГЕРБ.

" Всичко, което беше дадено за строителството на пътя Видин – Ботевград, се извършва. И това е по този начин, тъй като бяха обезпечени нужните средства и бяха предплатени дейностите. Държавната и локалната власт работиха в синхрон. Ще създадем всичко допустимо това да продължи. Затова приканвам за цялостна готовност на вота в неделя. Бъдещето на Северозападна България е тясно обвързано с реализацията на този план “, разяснява лидерът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР